Використання інтеграційного потенціалу візуального мистецтва та цифрових технологій в арт-терапевтичній діяльності - Іванкова-Стецюк, О.Б.; Стецюк, М.В. (Одеса, 2022)
У даній роботі здійснено теоретико-методологічне обгрунтування формування арт-терапевтичної компетентності професійних фахівців, які працюють чи готуються працювати у сфері культури, освіти,соціальної допомоги, а також у "третьому секторі", а саме, організаціях,які здійснюють місію соціального служіння.
Іванкова-Стецюк О. Б., Стецюк М. В. Використання інтеграційного потенціалу візуального мистецтва та цифрових технологій в арт-терапевтичній діяльності / О.Б. Іванкова-Стецюк., М.В.Стецюк // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.82-86. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: арт-терапія; мистецтво; цифрові технології; творча інтеграція; арт-терапевтична діяльність