Доказування та докази в цивільному судочинстві: навчально-методичний посібник - Голубєва, Неллі Юріївна; Holubieva, Nelli Yu.; Андронов, Ігор Володимирович; Andronov, Ihor V.; Волкова, Наталія Василівна; Volkova, Nataliia V.; Голубєва, Н. Ю.; Андронов, І. В.; Волкова, Н. В. (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2022)
Навчально-методичний посібник є навчальним виданням з методики викладання навчальної дисципліни «Доказування та докази в цивільному судочинстві», яке, окрім викладу навчального матеріалу, містить методичні вказівки і рекомендації щодо викладання дисципліни та організації самостійної роботи студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти закладів вищої освіти в процесі підготовки за спеціальністю 081 «Право».
Доказування та докази в цивільному судочинстві : навчально-методичний посібник / Н. Ю. Голубєва, І. В. Андронов, Н. В. Волкова. – Одеса : Видав ничий дім «Гельветика», 2022. – 68 с. - Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.17932
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; судове доказування в цивільному процесі; судові докази; показання свідків; письмові докази; речові докази; електронні докази; висновки експертів; особливості судового доказу