Організація “швидкого” виведення графіки засобами мови Тurbo Pascal 7.0. - Трофименко, Олена Григорівна; Трофименко, Елена Григорьевна; Trofimenko, Elena G.; Дубовой, В. В.; Dubovoy, V. V.; Лалим, В. А.; Lalym, V. A. (My University, 2002)
У статті розглянуто особливості формування і виведення графічних зображень для різних відеорежимів. Запропоновано алгоритми, що дозволяють прискорити виведення графіки засобами Turbo Pascal 7.0.

В статье рассмотрены особенности формирования и вывода графических изображений для различных видеорежимов. Предложены алгоритмы, позволяющие ускорить вывод графики средствами Turbo Pascal 7.0 .

Investigation is given to the peculiarities of the formation and graphic images output for different videomodes. Algorithms are suggested allowing to speed up an output of the graphics by means of Turbo Pascal 7.0.
Трофименко О. Г. Організація “швидкого” виведення графіки засобами мови Тurbo Pascal 7.0. / О. Г. Трофименко, В. В. Дубовой, В. А. Лалим // Вісник Черкаського технологічного університету. – Черкаси : ЧДТУ, 2002. – Вип. 2. – С. 42-45.
Keywords: засоби мови Тurbo Pascal 7.0.; формування та виведення графічних зображень на екран; програмні продукти; відеорежими VGA; Стандарт VESA; доступ до відеопам’яті; написання програми; средства языка Turbo Pascal 7.0.; формирование и вывод графических изображений на экран; программные продукты; видеорежимы VGA; доступ к видеопамяти; написание программы; tools Turbo Pascal 7.0 language; forming and outputting graphic images to the screen; software products; VGA video mode; VESA standard; access to video memory; writing program