Практикум для студентів-юристів "Підготовка до єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з англійської мови за технологією ЗНО" (Частина 2) : навчальний посібник - Варєшкіна, Наталія Володимирівна; Варєшкіна, Н. В.; Варешкина, Наталья Владимировна; Varieshkina, Nataliia V.; Ковбасюк, Степан Валерійович; Ковбасюк, С. В.; Ковбасюк, Степан Валерьевич; Kovbasiuk, Stepan V.; Кутузова, Олена Володимирівна; Кутузова, О. В.; Кутузова, Елена Владимировна; Kutuzova, Оlena V. (Одеса : «Юридична література», 2020)
Практикум складається з трьох розділів, що містять тренувальні тести і типові завдання для підготовки до єдиного вступного іспиту з англійської мови за технологією ЗНО.

Практикум состоит из трех разделов, содержащих тренировочные тесты и типовые задания для подготовки к единому вступительному экзамену по английскому языку по технологии ВНО.

The workshop consists of three sections containing practice tests and typical tasks to prepare for the unified entrance examination in English using the technology of External Independent Testing.
Варєшкіна Н. В. Практикум для студентів-юристів "Підготовка до єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з англійської мови за технологією ЗНО" : у 2 ч. : Ч. 2 : навчальний посібник / Н. В. Варєшкіна, С. В. Ковбасюк, О. В. Кутузова; за заг. ред. Ю. В. Юлінецької. – Одеса : «Юридична література», 2020. – 102 с.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics