Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Юридичний переклад основної іноземної мови» для студентів курсу денної форми навчання факультету лінгвістики та перекладу - Кабанцева, Надія Вікторівна; Першина, Любов Володимирівна; Шкворченко, Наталія Миколаївна (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Надані методичні вказівки містять рекомендації та опорний матеріал для самостійної роботи студентів 4 курсу факультету лінгвістики та перекладу з дисципліни «Юридичний переклад основної іноземної мови».
Кабанцева Н. В., Першина, Л. В, Шкворченко Н. М. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Юридичний переклад основної іноземної мови» для студентів 4 курсу денної форми навчання факультету лінгвістики та перекладу / Н. В. Кабанцева, Л. В. Першина, Н. М. Шкворченко. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024. - 42 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28421
Keywords: комплекс вправ і завдань у юридичній сфері; розвиток лінгвістичної та перекладацької компетенції; оволодіння основних теоретичних основ перекладу; аналіз юридичного тексту