Академічні студії з філології : матеріали I міжнар. наук.-практ. конф., присв. 25-річчю Нац. ун-ту «Одеська юридична академія» (Одеса, 24 листоп. 2022 р.) - (:unkn) unknown (Одеса, 2022)
Матеріали I міжнародної науково-практичної конференції містять дослідження актуальних проблем вивчення романських, германських, слов’янських та інших мов, загального мовознавства, теорії й практики перекладу, методики викладання іноземних мов, теорії літератури та порівняльного літературознавства. Видання буде корисним для філологів, магістрів, аспірантів, докторантів, викладачів.
Академічні студії з філології : матеріали I міжнар. наук.-практ. конф., присв. 25-річчю Нац. ун-ту «Одеська юридична академія» (Одеса, 24 листоп. 2022 р.) / за заг. ред. канд. філол. наук, доц. Ю. О. Томчаковської ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса, 2022. – 130 с.
Keywords: філологія; когнітивістика; прагмалінгвістика; контрастивна лінгвістика; перекладознавство