Використання мультимедійних засобів у лонгріді як глобальний тренд - Волошок, Іванна; Волошок, І.; Voloshok, Ivanna (Національний університет «Одеська юридична академія», 2022)
Мета статті – розглянути погляди різних вчених на важливість використання мультимедійних засобів у лонгріді та їх місце у сучасній журналістиці. Актуальність пов’язана з потребою узагальнити визначені вже в журналістиці й науці особливості використання мультимедійних засобів у лонгріді.

The purpose of the article is to consider the views of various scientists on the importance of using multimedia tools in the longread and their place in modern journalism. The relevance is connected with the need to generalize the peculiarities of the use of multimedia tools in the longread already defined in journalism and science.
Волошок І. Використання мультимедійних засобів у лонгріді як глобальний тренд / Іванна Волошок // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 4 листопада 2022 р.) / наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська - Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. - С. 22-24.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; мультимедійні засоби; лонгрід; медіа текст; multimedia tools; longread; media text