Українське суспільство та наука в умовах воєнного стану й євроінтеграційних перетворень: виклики, напрями відновлення і розвитку, м. Одеса, 20 травня, 2023 р. Том 1 - (:unkn) unknown (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
У збірнику містяться матеріали доповідей, присвячених актуальним проблемам у різних галузях національного та міжнародного права, а також у галузях філософії, кібербезпеки, лінгвістики, журналістики, економіки, політології, соціології та психології. Подані матеріали конференції відповідають сучасним тенденціям розвитку галузі науки та можуть бути корисними як у навчальному процесі, так і для проведення наукових досліджень студентами та молодими вченими.
Українське суспільство та наука в умовах воєнного стану й євроінтеграційних перетворень: виклики, напрями відновлення і розвитку: у 2 т. : матер. Всеукр. наук.- практич. конф. здобувачів вищої освіти (м. Одеса, 20 трав, 2023 р.) / за заг. ред. С. В. Ківалова. – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – Т. 1. – 734 с. – Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.26133.
Keywords: історія розвитку держави і права; порівняльне правознавство; міжнародне та європейське право; морське та митне право; сучасна конституціоналістика; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE