Значення інституту стажування в адвокатурі - Дуда, Х. Р. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті досліджено процес набуття статусу представника правничої допомоги, зокрема, акцентовано увагу на стажуванні в адвокатурі. Зазначено, що не зважаючи на численні недоліки, інститут стажування став відображенням переходу інституту адвокатури України на новий щабель розвитку.
Дуда Х. Р. Значення інституту стажування в адвокатурі / Х. Р. Дуда // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.488-490.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; стажування; набуття статусу адвоката; юридична освіта; кваліфікаційний іспит