Twitter як новітня царина створення іміджу - Кісельова, А. А.; Кісельова, Анастасія Андріївна; Kiselova, A. A. (ВД "Гельветика", 2017)
Статтю присвячено аналізу актуальності соціальної мережі Twitter для сучасної україномовної аудиторії. У межах дослідження здійснено анкетування, результати якого викладено в роботі. Виокремлено чинники іміджу, що набувають особливої важливості в інтернет-комунікації.

The article is dedicated to analyzing the role that such social network as Twitter plays in the modern Ukrainian society. The results of a survey held among university students are described. Aspects of image that play the most important part in Internet-communication are given.
Кісельова, А. А. Twitter як новітня царина створення іміджу / А. А. Кісельова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Спецвип. – С. 83-85.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; соціальна мережа; блогосфера; вербальний імідж; твіттер; social network; blogosphere; verbal image; twitter