Щодо впровадження сучасних інформаційних технологій у цивільне судочинство : "Електронне правосуддя" - Шкорупеєв, Дмитро Анатолійович (Одеса : Фенікс, 2017)
Метою статті є розкриття особливостей використання інформаційних технологій у цивільному судочинстві. Даний проект " Електронне судочинство" є необхідним елементом у реформуванні судової системи, що сприятиме справедливому, своєчасному, ефективному вирішенню правових спорів з метою захисту прав, свобод та законних інтересів фізичних осіб, прав та законних інтересів юридичних осіб, інтересів держави.
Шкорупеєв Д.А. Щодо впровадження сучасних інформаційних технологій у цивільне судочинство : "Електронне правосуддя" / Д.А. Шкорупеєв / Інформаційні технології у судочинстві: матер. всеукр. наук.-практ. конф., яка проводиться в рамках тижня цивільного процесу (Одеса, 18 квітня 2017 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Голубєвої Н.Ю. – Одеса : Фенікс, 2017. – С. 83-85.
Keywords: інформаційні технології; цивільний процес; електронне судочинство; Електронний суд