Інноваційна інвестиційна діяльність: проблеми та перспективи розвитку - Левченко, С. Г.; Levchenko, S. G. (Одеса : Фенікс, 2014)
Реалізація напрямків розвитку інноваційної діяльності в Україні дасть змогу ефективно використовувати внутрішні та залучені зовнішні інвестиції на інноваційну діяльність. Однак для того, щоб наша країна зробила прорив в області інновацій, потрібна належна підтримка державних органів влади, створення сприятливого інвестиційного клімату, нові наукові здобутки та високотехнологічні рішення.
Левченко С. Г. Інноваційна інвестиційна діяльність: проблеми та перспективи розвитку / С. Г. Левченко // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 396-398.
Keywords: інноваційна інвестиційна діяльність; інноваційна діяльність; инновационная инвестиционная деятельность; инновационная деятельность; innovative investment activity; innovative activities