Інноваційна праця: поняття, особливості, суб’єкти - Кохан, В. П.; Kokhan, V. P. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті обґрунтовано правову концепцію інноваційної праці, визначені поняття інноваційної праці та наведені її особливості, окреслено коло суб’єктів інноваційної праці.
Кохан В. П. Інноваційна праця: поняття, особливості, суб’єкти / В. П. Кохан // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 262-269.
Keywords: інноваційна праця; інноваційний потенціал; суб’єкти інноваційної праці; инновационный труд; инновационный потенциал; субъекты инновационного труда; innovative labor; innovative potential; innovative labor subjects