Антикорупційна політико-правова культура: концептуалізація поняття - Кушнарьов, І. В.; Кушнарев, И. В.; Kushnarov, I. V. (Одеса: Фенікс, 2017)
Аргументовано значення антикорупційної культури як основи системи протидії корупційним практикам у політиці. Корупційну культуру визначено елементом політико-правової культури. Акцентовано на основних характеристиках антикорупційної культури. Вивчається проблема формування антикорупційної культури в Україні.

Аргументировано значение антикоррупционной культуры как основы системы противодействия коррупционным практикам в политике. Коррупционную культуру определено элементом политико-правовой культуры. Акцентировано на основных характеристиках антикоррупционной культуры. Изучается проблема формирования антикоррупционной культуры в Украине.

The significance of anti-corruption culture as a basis for counteraction to corrupt practices in politics is argued. Corruption culture is defined as an element of political and legal culture. It focuses on the main characteristics of anti-corruption culture. The problem of formation of anti-corruption culture in Ukraine is studied.
Кушнарьов І. В. Антикорупційна політико-правова культура: концептуалізація поняття / І. В. Кушнарьов // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. редкол.), Л. І. Кормич (голов. ред.), А. В. Полухіна (відп. ред.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2017. – Вип. 60. – С. 58-69.
Keywords: антикорупція; антикорупційна культура; концептуалізація; антикоррупция; антикоррупционная культура; концептуализация; anti-corruption; anti-corruption culture; conceptualization; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE