Міжнародні відносини та світова політика : навчально-методичний посібник - Чайковський, Юрій Володимирович; Чайковський, Ю. В.; Чайковский, Юрий Владимирович; Chaikovskyi, Yurii V.; Харитонов, Роман Феліксович; Харитонов, Р. Ф.; Харитонов, Роман Феликсович; Kharytonov, Roman F. (Одеса, 2022)
Навчально-методичний посібник підготовлено у відповідності до програми дисципліни «Міжнародні відносини та світова політика». Загальною метою дисципліни є розкриття змісту ключових понять та концептуальних підходів, на яких базуються сучасні міжнародні відносини та тенденцій практики взаємодії на міжнародній арені. Програма дисципліни «Міжнародні відносини та світова політика» має проблемно-теоретичний характер та покликана дати студенту основні дані про: зміни характеру та природи сучасних міжнародних відносин, складу їх головних дійових осіб, їх цілей та засобів, стан і перспективи участі України у загальносвітових та регіональних процесах. Посібник розроблено для загальногуманітарної підготовки студентів-правознавців, юристів-міжнародників та журналістів-міжнародників.
Міжнародні відносини та світова політика : навчально-методичний посібник / Ю. В. Чайковський, Р. Ф. Харитонов. − Одеса : 2022. − 43 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.18155
Keywords: міжнародні відносини; система міждержавних відносин; теорії міжнародних відносин; міжнародні конфлікти та кризи; світова політика; теорії глобального управління; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Other law::International law