Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів із навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень» (для коледжу) - Оренчак, Ольга Олексіївна; Рожелюк, Ірина Ярославівна (Одеса : Міжнар. Гуманітар. Ун-т, 2021)
Навчально-методична розробка містить пояснювальну записку, методичні рекомендації до підготовки тем та завдань, аналітичне завдання до самостійної індивідуальної навчально-дослідної роботи та методичні матеріали до його виконання з навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень» (для коледжу), список рекомендованої літератури.
Оренчак О.О. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів із навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень» (для коледжу) / О. О. Оренчак, І. Я. Рожелюк. – Одеса : Міжнар. Гуманітар. Ун-т, 2021. – 36 с.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Навчально-методична розробка