Етика бізнесу : навчальний посібник - Балджи Марина Дмитрівна; Балджи М. Д. (Київ : ФОП Гуляєва В.М., 2021)
Навчальний посібник містить теоретичні і прикладні положення розвитку етики бізнесу і спрямований на формування у студентів сучасного мислення й глибокого комплексного розуміння значення цивілізованих ділових відносин на внутрішньому ринку та авторитета національного підприємця в очах закордонних партнерів. Навчальний посібник містить практичні завдання, глосарій, рекомендовану літературу, додатки. Структура навчального посібника побудована таким чином, щоб допомогти студентам при підготовці до самостійної роботи та сприяти ефективному опрацюванню лекційного матеріалу, глибокому розумінню сутності проблем, розширенню їх теоретико-пізнавального рівня. Навчальний посібник може бути корисним студентам, аспірантом, викладачам та підприємцям.
Етика бізнесу : навчальний посібник. – Київ : ФОП Гуляєва В.М., 2021. – 332 с. DOI https://doi.org/10.33987/978-617-7901-38-8
Keywords: Сутність етики бізнесу як наукової категорії; Концепції етики бізнесу; Етичні кодекси; карти етики; Експертиза бізнесу; Методика і методи соціального програмування; Методика оцінки ефективності діяльності внутрішніх стейкхолдерів компанії