Медіафілософія : методичні вказівки до виконання практичних занять - Скалацька, Олена Віталіївна; Скалацька, О. В.; Skalatska, Olena V. (Одеса : Фенікс, 2025)
Методичні вказівки з дисципліни «Медіафілософія» призначені для здобувачів вищої освіти ступеня магістра освітньо-професійної програми «Філософія медійних практик». Містять завдання до практичних занять та рекомендації для їх виконання.
Медіафілософія : метод. вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня магістра освітньо-професійної програми «Філософія медійних практик» [Електронне видання] / Скалацька О. В. ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2025. - 26 с.
Keywords: медіафілософія; медіареальність; віртуальний простір; медіапростір; медіатекст; філософські аспекти штучного інтелекту; цифрова культура; медійний ритуал; концепція Post-truth; становлення інформаційного суспільства