Проблеми захисту права інтелектуальної власності на доменні імена - Климко, Маргарита Артурівна; Михалевич, Даніель Якович (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті досліджується досвід регулювання відносин у сфері доменних імен. Наголошено на необхідності вдосконалення українського законодавства з урахуванням правової природи доменного імені.
Климко М. А., Михалевич Д. Я. Проблеми захисту права інтелектуальної власності на доменні імена / М. А. Климко., Д. Я. Михалевич // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 260-262.
Keywords: доменне ім'я; право інтелектуальної власності; інтернет; праова охорона доменного імені