Значення контекстуальних обставин як елементів складу злочину при розслідуванні окремих категорій злочинів - Тетерятник, Ганна Костянтинівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті автор проводить доктринальне дослідження контекстуальних обставин вчинення кримінальних правопорушень та їх вплив на кримінальну кваліфікацію в межах вітчизняного правового поля в умовах збройного конфлікту, виділення спеціального предмету доказування по таким кримінальним прапорушенням, визначення спеціальних механізмів доказування.
Тетерятник Г. К. Значення контекстуальних обставин як елементів складу злочину при розслідуванні окремих категорій злочинів / Г. К. Тетенрятник // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 245-249.
Keywords: ознаки, що кваліфікують злочин; зміст поняття; обсяг поняття; склад злочину; Кримінальний кодекс України; Женевська конвенція 1949 р.