Лінгвоментальнісні аспекти перцепції рекламних текстів - Ковалевська, А. В.; Ковалевская, А. В.; Kovalevska, A. V. (Одеса : Фенікс, 2014)
В результаті дослідження автор доказує, що активне використання слів-предикатів кінестетичної системи в конструюванні сугестогенних текстів не лише уможливить значне підвищення їхнього впливового ефекту, а й дозволить оптимізувати побудову дискурсів, орієнтованих на сприйняття представниками української лінгвоментальності.
Ковалевська А. В. Лінгвоментальнісні аспекти перцепції рекламних текстів / А. В. Ковалевська // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 553-554.
Keywords: лінгвоментальнісні аспекти перцепції рекламних текстів; реклама; українська лінгвоментальность; лингвоментальные аспекты перцепции рекламных текстов; украинская лингвоментальность; advertising; lingvomentalnye aspects of perception of advertising texts; Ukrainian lingvomentalnost