Critical evaluation of the Slovak rules of interception and recording of telecommunications in the criminal proceedings (after the last amendment) - Tittlová, M.; Тітлова, М.; Титлова, М. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016)
Interception and recording of telecommunication is one of the very busy information technology equipment, which is used in the Slovak proceedings and adjusts the current and effective Criminal Procedure. The law in the Slovak republic must be consistently and well that in many cases is very problematic, as the negative impact on the possibility of using the information thus obtained as evidence in criminal proceedings. The present technical paper focuses on the problematic aspects of the Slovak criminal procedural regulations of the Institute and outlines opportunities for tackling them.

Критичне оцінювання словацьких положень щодо прослуховування та запису засобів зв'язку в кримінальному судочинстві (після останньої поправки). Прослуховування та запис засобів зв'язку є популярними інформаційними методами, що використовуються в словацькому судочинстві та регулюють чинне кримінальне судочинство. Закон у Словацькій республіці має бути послідовним і правильним, що здебільшого є проблематичним через негативний вплив на можливість використання інформації, що отримана як доказ у кримінальному провадженні. Ця технічна стаття зосереджена на проблематичних аспектах словацьких кримінальних процесуальних положеннях цього інституту та окреслює можливості їх вирішення.

Критическое оценивание словацких положений о прослушивании и записи средств связи в уголовном судопроизводстве (после последней поправки). Прослушивание и запись средств связи являются популярным информационным методом, которые используются в словацком судопроизводстве и регулируют действующее уголовное судопроизводство. Закон в Словацкой республике должно быть последовательным и правильным, что во многих случаях является проблематичным из-за негативного воздействия на возможность использования информации, полученной в качестве доказательства в уголовном производстве. Данная техническая статья сосредоточена на проблемных аспектах словацких уголовных процессуальных положениях этого института и определяет возможности их решения.
Tittlová M. Critical evaluation of the Slovak rules of interception and recording of telecommunications in the criminal proceedings (after the last amendment) / M. Tittlová // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016. – Вип. 77. – С. 192-201.
Keywords: right to privacy; interception and recording of telecommunications; command; time of use; inform the person concerned; право на недоторканність приватного життя; прослуховування та запис засобів зв'язку; наказ; час використання; повідомити зацікавлену особу; право на неприкосновенность частной жизни; прослушивание и запись средств связи; приказ; время использования; сообщить заинтересованному лицу