Виборче право : навчально-методичні рекомендації (для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня) - Глиняний І. В.; Hlynianyi, Ivan V. (Чернівці, 2024)
Навчальна дисципліна "Виборче право" займає важливе місце в системі підготовки фахівців у сфері права. Вона охоплює широке коло питань, які стосуються організації та проведення виборів, юридичних норм, що регламентують діяльність виборчих комісій, статусу кандидатів, політичних партій, спостерігачів, а також процедур оскарження порушень виборчого законодавства та інше. Методичні рекомендації, запропоновані до вивчення, мають на меті забезпечити студентів чіткою структурованою інформацією з основ виборчого права, надати орієнтири для засвоєння навчального матеріалу, формування навичок аналізу законодавчих актів, а також умінь застосовувати отримані знання на практиці. Матеріали посібника побудовані відповідно до навчальної програми дисципліни та узгоджені з вимогами стандартів вищої освіти Навчально-методичні рекомендації містять плани, рекомендовані джерела до практичних занять та самостійної роботи, а також питання для підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти. Призначені для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, що навчаються за спеціальністю 081 «Право»
Виборче право: навчально-методичні рекомендації (для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня). Укладач Глиняний І.В. 2024 рік. 34 с. https://hdl.handle.net/11300/29417