Правові засади стимулювання громадян до вжиття енергозберігаючих заходів - Юрескул Вікторія Олександрівна; Юрескул Виктория Александровна; Jureskul Victoria A. (My University, 2012)
Стаття присвячена дослідженню стану реалізації державної політики щодо забезпечення ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів громадянами. Висловлені пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства у цій сфері.

Статья посвящена исследованию состояния реализации государственной политики по обеспечению эффективного использования топливно-энергетических ресурсов гражданами. Высказаны предложения по совершенствованию действующего законодательства в этой сфере.

The article deals with investigation of realization state of the state’s policy in the field of ensuring the efficient energy resources use by citizens. Proposals for the improvement of legislation currently in force in this issue are suggested
Юрескул В. О. Правові засади стимулювання громадян до вжиття енергозберігаючих заходів / В. О. Юрескул // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2012. - Вип. 46. - С. 32–38.
Keywords: енергозберігаючі заходи; паливно-енергетичні ресурси; державна політика; energy saving measures; fuel and energy resources; state policy; энергосберегающие мероприятия; топливно-энергетические ресурсы; государственная политика