Силабус навчальної дисципліни Основи наукових досліджень та правовий супровід. Галузь знань 12 «Інформаційні технології». Спеціальність 125 «Кібербезпека та захист інформації». Освітня програма Кібербезпека. Другий (магістерський) рівень - Манько, Денис Григорович (Одеса, 2024)
Дисципліна «Основи наукових досліджень та правовий супровід» надає змогу здобувачам другого ступеня вищої освіти оволодіти спеціальними професійними компетентностями, створює перспективу розширення й поглиблення ними власного досвіду дослідницької роботи від найпростіших її форм (підготовка виступу на семінарському занятті, рефератів з конкретної дисципліни тощо) до виконання кваліфікаційних робіт та підготовки наукових публікацій. Метою викладення дисципліни «Основи наукових досліджень та правовий супровід» є формування компетентності щодо розширення й поглиблення знань студентів, які навчаються за магістерською програмою, відносно теоретичних засад, методології, технологій та організації наукових досліджень, а також розвиток умінь i навичок науково-дослідної роботи, які мають реалізуватися ними при підготовці магістерських робіт.
Манько Д. Г. Силабус навчальної дисципліни Основи наукових досліджень та правовий супровід. Галузь знань 12 «Інформаційні технології». Спеціальність 125 «Кібербезпека та захист інформації». Освітня програма Кібербезпека. Другий (магістерський) рівень / Д. Г. Манько ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. – 10 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28493