Функціональні основи об'єднання адвокатів в Україні - Бакаянова, Н. М.; Bakayanova, N. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті досліджуються функціональні основи об'єднання адвокатів в Україні. Проаналізовано основні напрями діяльності адвокатського співтовариства у світлі міжнародних стандартів. Функції єдиної професійної організації адвокатів в Україні класифіковано з огляду на завдання асоціації адвокатів.
Бакаянова Н. М. Функціональні основи об'єднання адвокатів в Україні / Н. М. Бакаянова // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 199-207.
Keywords: адвокатура; адвокатське співтовариство; адвокатське самоврядування; об'єднання адвокатів; асоціація адвокатів; адвокатское сообщество; адвокатское самоуправление; объединение адвокатов; ассоциация адвокатов; bar; attorney community; attorney's self-government; unification of attorneys; bar association