Соціологія права: метод. вказівки до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» - Ярова, Л. В.; Прохоренко, Є. Я. (Одеса, 2024)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти спеціальності 054 «Соціологія» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Соціологія права». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Ярова Л. В. Соціологія права: метод. вказівки до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» / Л. Ярова, Є. Прохоренко; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса, 2024. – 26 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27394
Keywords: соціологія права; ефективність права; правова культура; правова поведінка; правова соціалізація особистості; соціологія законодавчої діяльності; судова соціологія; соціологія юридичного конфлікту; соціологія злочинності; девіація; девіантна поведінка; соціологічний аналіз