Щодо історії створення Національної асоціації адвокатів України - Храпенко, О. О. (Одеса: Юридична література, 2015)
Статтю присвячено дослідженню історії створення Національної асоціації адвокатів України, визначенню та виокремленню її функцій. Приділено увагу діяльності Національної асоціації адвокатів України у різних напрямах забезпечення інтересів адвокатської корпорації.
Храпенко О. О. Щодо історії створення Національної асоціації адвокатів України / О. О. Храпенко // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 135-137.
Keywords: адвокатура; Національна асоціація адвокатів України; Єдиний реєстр адвокатів України; функції Національної асоціації адвокатів України; Закон України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" 2012 р.