Самоорганізація бізнесу з використанням інформаційних технологій : монографія - Жигулін, Олександр Андрійович; Стрелковська, Ірина Вікторівна; Попа, Леонід Минович (Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
В монографії наведено теоретико-методологічні засади й науковопрактичні рекомендації в управлінні підприємствами аграрного, готельно-ресторанного, інформаційного бізнесу і закладами освіти під час інформатизації суспільства й виходу економіки із стану глобальної кризи на основі інформаційних технологій, самоорганізації й самонавчання. Обґрунтовано дієвість використання таких складових синергетики, як дисипативне структурування виробничої діяльності й бенчмаркінг. Розроблено рекомендації з самоорганізаці бізнесу й закладів освіти в умовах кризових явищ.
Жигулін О. А. Самоорганізація бізнесу з використанням інформаційних технологій : монографія / О. А. Жигулін, І. В. Стрелковська, Л. М. Попа. - Ніжин : Вид-во НДУ ім. М. Гоголя, 2025. - 276 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/31364
Keywords: Синергетика як теоретична основа самоорганізації бізнесу; Дисипативне структурування та бенчмаркінг; Модель поведінки споживачів готельно-ресторанних послуг; Забезпечення безпеки праці; Інформаційні та комунікаційні технології; Медична інформатика; математична інформатика та біостатистика; чисельні методи; математика й теорія ймовірностей