Операційне числення для фахівців в галузі зв’язку : Навчальний посібник для студентів та аспірантів - Стрелковська, Ірина Вікторівна; Стрелковська, І. В.; Стрелковская, Ирина Викторовна; Strelkovska, Iryna V.; Паскаленко, В. М.; Паскаленко, Вікторія Миколаївна (Одеса : ОНАЗ ім. О. С. Попова, 2017)
В навчальному посібнику розглядається операційне числення на основі інтегрального перетворення Лапласа та його різноманітні застосування, зокрема, в телекомунікаціях та радіотехніці.
Стрелковська І. В. Операційне числення для фахівців в галузі зв’язку : навч. посіб. для студ.та аспір. / І. В. Стрелковська, В. М. Паскаленко. – Одеса : ОНАЗ ім. О. С. Попова, 2017. – 120 с.
Keywords: перетворення Лапласа; згортка функцій та її властивості; обернене перетворення Лапласа; перша теорема розкладання зображення на прості дробі; розв’язування лінійних диференціальних рівнянь; дельта-функція; Research Subject Categories::MATHEMATICS