Медична психологія : методичні рекомендації (для самостійної підготовки здобувачів вищої освіти факультету психології, політології та соціології) - Лісовенко, Анна Федорівна; Лісовенко, А. Ф.; Лисовенко, Анна Федоровна; Lisovenko, Anna F. (Одеса : Фенікс, 2020)
Методичні рекомендації з курсу «Медична психологія» розроблено в допомогу до самостійної роботи здобувачів вищої освіти та відповідно до навчального плану і складається з навчальної програми курсу, методичних матеріалів, плану практичних занять, завдань для підготовки і проведення практичних занять, питань для підготовки до іспиту, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни «Медична психологія» допоможе здобувачам вищої освіти у розв'язанні низки завдань фундаментальної професійної підготовки фахівців вищої кваліфікації, зокрема: опанування системою знань та практичних вмінь з предмету, формами, методами і засобами актуалізації отриманих знань, закономірностями їхнього професійного застосування.

Методические рекомендации по курсу «Медицинская психология» разработаны в помощь к самостоятельной работе соискателей высшего образования и в соответствии с учебным планом и состоят из учебной программы курса, методических материалов, плана практических занятий, заданий для подготовки и проведения практических занятий, вопросов для подготовки к экзамену, заданий для самостоятельной работы, списка рекомендуемой литературы. Изучение дисциплины «Медицинская психология» поможет соискателям высшего образования в решении ряда задач фундаментальной профессиональной подготовки специалистов высшей квалификации, в частности: овладение системой знаний и практических умений по предмету, формами, методами и средствами актуализации полученных знаний, закономерностями их профессионального применения.

Methodological recommendations for the course "Medical Psychology" are developed to help the independent work of applicants for higher education and in accordance with the curriculum, consist of the curriculum of the course, methodological materials, a plan of practical lessons, tasks for preparing and conducting practical exercises, questions for preparing for the exam , assignments for independent work, list of recommended literature. The study of the discipline "Medical Psychology" will help applicants for higher education in solving a number of problems of fundamental professional training of highly qualified specialists, in particular: mastering the system of knowledge and practical skills in the subject, forms, methods and means of updating the knowledge gained, the patterns of their professional application.
Лісовенко А. Ф. Медична психологія : методичні рекомендації (для самостійної підготовки здобувачів вищої освіти факультету психології, політології та соціології) / А. Ф. Лісовенко. – Одеса : Фенікс, 2020. – 60 с.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology