Принцип публічності фінансової діяльності - Ніщимна, С. О.; Нищимная, С. А.; Nischymna, S. O. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
Статтю присвячено вивченню принципу публічності фінансової діяльності. Аргументовано, що принцип гласності полягає у відкритому розгляді фінансово-правових питань у представницьких органах влади. Принцип публічності означає доведення до громадськості результатів таких розглядів та інших питань, що зачіпають публічні фінансові інтереси.

Принцип публичности финансовой деятельности. Статья посвящена изучению принципа публичности финансовой деятельности. Аргументиро- вано, что принцип гласности состоит в открытом рассмотрении финансово-правовых вопросов представительными органами власти. Принцип публичности означает информирование общественности о результатах таких рассмотрений и других вопросах, которые затрагивают публичные финансовые интересы.

The principle of publicity of financial activity. The aim of the article is to investigate the principle of publicity of financial activity in representative bodies. It is proved that the principle of transparency is publicly consideration of financial and legal issues in representative bodies. The principle of transparency is consideration of financial and legal issues in representative bodies. The principle of publicity means bringing the results of such proceedings and other matters affecting public financial interests to the public.
Ніщимна С. О. Принцип публічності фінансової діяльності / С. О. Ніщимна // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. – Вип. 75. – C. 314-322.
Keywords: принцип; публічна фінансова діяльність; принцип публічності; публічна інформація; інформація; принцип; публичная финансовая деятельность; принцип публичности; публичная информация; информация; principle; public financial activity; principle of publicity; public information; information