Санкції у канонічному праві та особливості їх застосування церковними судами у Російській імперії (середина XIX - початок XX ст. ) - Філінюк, І. Г.; Филинюк, И. Г.; Filinjuk, I. (My University, 2010)
The article is devoted to research of the system of punishments in a canonical law and practice of their applications consistories in the Russian Empire in the second half of ȃǥȃ – beginning of ȃȃ centuries. Description of separate punishments is conducted in the article, their essence, features of application, purpose of punishment, is found out. The considered of procedure of imposition of punishment consistories, and also mechanism of their execution.
Філінюк І. Г. Санкції у канонічному праві та особливості їх застосування церковними судами у Російській імперії (середина XIX - початок XX ст. ) / І. Г. Філінюк // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С. 512-518.
Keywords: канонічне право у Російській імперії ( середина XIX - початок XX ст. ); церковні суди в Російській імперії; спеціалізовані суди; система покарань у канонічному праві; каноническое право в Российской империи ( середина XIX - начало XX вв. ); церковные суды в Российской империи; специализированные суды; система наказаний в каноническом праве; canon law in the Russian Empire (mid XIX - early XX centuries.); ecclesiastical courts in the Russian Empire; specialized courts; system of penalties in canon law