Законодавчі рішення та кримінально-правова політологія - Митрофанов, І. І. (Одеса: Фенікс, 2016)
Стаття присвячена дослідженню законодавчих рішень та кримінально-правової політології. Акцентується увага на необхідності формування нового напряму досліджень, основна увага в якому повинна бути зосереджена на кримінально-правовій політології.
Митрофанов І. І. Законодавчі рішення та кримінально-правова політологія / І. І. Митрофанов // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 128-134.
Keywords: кримінальна політика; функції кримінальної політики; політична система; кримінально-правова законотворчість; кримінально-правова політологія