Фразеологизмы с зоосемизмами, восходящие к литературным источникам (на материале русского и немецкого языков) - Ланина, А. Н.; Ланіна, Ганна Миколаівна; Lanina, А. М. (Одеса, 2015)
Статтю присвячено дослідженню фразеологізмів із зоосемізмами в російській та німецькій мовах, які походять від літературних творів. Особливу увагу приділено розгляду біблійних і баєчних текстів, що сприяють активному розвитку інтернаціонального фразеологічного фонду обох мов.

The article is devoted to the study of phraseological units with zoosemisms in the Russian and German languages, which go up to literary works. Special attention is paid to consideration of biblical and fable texts that contribute to active development of international phraseological fund of both languages.
Ланина А. Н. Фразеологизмы с зоосемизмами, восходящие к литературным источникам (на материале русского и немецкого языков) / А. Н. Ланина // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 6. – Т.2. – С. 44-47.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; фразеологізми із зоосемізмами; літературні джерела; інтернаціоналізми; phraseological units with zoosemisms; literary sources; internationalisms