Методологія галузевої науки : практикум для здобувачів вищої освіти, що отримують освіту на третьому (освітньо-науковому) рівні зі спеціальності «Менеджмент» - Кібік, Ольга; Слободянюк, Ольга; Котлубай, Вячеслав (Одеса, 2025)
Практикум відповідає програмі навчальної дисципліни «Методологія галузевої науки». Здобувачам освіти запропоновані завдання, тести, питання для обговорення на практичних заняттях та самоконтролю, теми доповідей, питання до підсумкового контролю, список рекомендованої літератури. Практикум призначений для здобувачів вищої освіти, що отримують освіту на третьому (освітньо-науковому) рівні зі спеціальності «Менеджмент».
Кібік О. Методологія галузевої науки : практикум для здобувачів вищої освіти, що отримують освіту на третьому (освітньо-науковому) рівні зі спеціальності «Менеджмент» [Електронне видання] / О. Кібік, О. Слободянюк, В. Котлубай ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2025. – 53 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30483
Keywords: методологічні засади наукового пізнання в менеджменті; менеджмент; методи дослідження; аналіз даних; епістемологічні засади менеджменту; еволюція методологічних парадигм у науці управління