Реінжинірінг та оптимізація програмних систем : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів - Стрелковська, Ірина Вікторівна; Приходько, Сергій Борисович; Григор’єва, Тетяна Ігорівна (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2023)
Методичні рекомендації з курсу «Реінжинірінг та оптимізація програмних систем» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для студентів факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету, які в магістратурі вивчають галузь знань - «Інформаційні технології». Вивчення дисципліни «Реінжинірінг та оптимізація програмних систем» допоможе студентам зрозуміти принципи та методи реінжинірінгу програмних систем, інструменти та технології, що використовуються для аналізу, оцінки та покращення програмних систем, процеси оптимізації програмних систем з метою підвищення їх продуктивності, швидкості та надійності, а також сприятиме залученню здобувачів до науково- дослідницької діяльності та підготовки ними публікацій, кваліфікаційних й інших наукових робіт.
Стрелковська І. В.Реінжинірінг та оптимізація програмних систем : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / І. В.Стрелковська, С. Б.Приходько,Т. І. Григор’єва ; кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. – Одеса, 2023. – 25 с.Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/26663
Keywords: методологія реінжинірингу; дослідження й розробка шаблонів; технології та засоби реінжинірингу; оптимізація програмних систем.; Research Subject Categories::TECHNOLOGY