Правові аспекти участі адвоката у цивільному та господарському судочинстві - Пронь, Х. П. (Одеса:Фелікс, 2013)
У даній статті розглянуто питання підтвердження адвокатом як процесуальним представником та особою, що надає правову допомогу, своїх повноважень. Висвітлено проблемні питання та внесено пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства.
Пронь Х. П. Правові аспекти участі адвоката у цивільному та господарському судочинстві / Х. П. Пронь // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.381-383.
Keywords: адвокат; цивільне судочинство; правова допомога; господарське судочинство; адвокатська діяльність; участь адвоката у цивільному та господарському судочинстві