Термостабільний датчик магнітного поля з частотним виходом для цифрових сенсорних мереж - Горбачов, Віктор Едуардович; Кононенко, Олексій Андрійович; Horbachov, Viktor E. (My University, 2022)
Для підвищення температурної стабільності показань датчика магнітного поля з частотним виходом у роботі застосований метод комбінації кількох чутливих елементів з однаковим знаком магнітної чутливості та протилежним знаком температурної чутливості. Експериментально підтверджено, що внесення до схеми релаксаційного генератора на одноперехідному транзисторі допоміжного магнітодіода стабілізує показання датчика магнітного поля в широкому діапазоні робочих температур і одночасно збільшує чутливість датчика в 2 рази.
Горбачов В. Е. Термостабільний датчик магнітного поля з частотним виходом для цифрових сенсорних мереж / В. Е. Горбачов, О. А. Кононенко // Scientific Collection «InterConf+». – № (21(109). – 2022. – Р. 331–339.
Keywords: датчик; магнітне поле; температурна стабільність; Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Engineering physics