Правова охорона земель: міжнародний та європейський досвід - Антонюк, У. В.; Антонюк, У. В.; Antoniuk, U. V. (My University, 2012)
Стаття присвячена дослідженню механізмів правової охорони земель у міжнародному та європейському праві навколишнього середовища. У статті вказується на відсутність комплексних та наявність диференційованих підходів міжнародно-правового та європейського регулювання землеохоронних відносин. Статья посвящена исследованию механизмов правовой охраны земель в международном и европейском праве окружающей среды. В статье указывается на отсутствие комплексных и наличие дифференцированных подходов международно-правового и европейского регулирования землеохранных отношений. The article is sanctified to research of mechanisms of legal safeguard of earth in the international and european law of environment. In the article specified on absence of complex and presence of the differentiated approaches of the international and european adjusting of relations.
Антонюк У. В. Правова охорона земель: міжнародний та європейський досвід / У. В. Антонюк // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія» : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відпов. за вип. В. М. Дрьомін ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Т. 12. – С.257 - 265
Keywords: охорона земель; охорона грунтів; міжнародне екологічне право; європейське право навколишнього середовища; охорона довкілля; охрана земель; охрана почв; международное экологическое право; европейское право окружающей среды; охрана окружающей среды; guard of earth; guard of soils; international ecological law; european right for an environment; guard of environment