Вербальний компонент обряду комори у східнослобожанських говірках Луганщини - Магрицька, Ірина Василівна; Магрицька, І. В.; Mahrytska, I. V. (Одеса, 2017)
У статті представлено лексику, що характеризує процесуальну, агентивну і предметну сторони обряду комори в українських говірках Луганської області; весільні найменування описано в широкому етнолінгвальному контексті.

The article describes the lexis, representing the procedural, agentive and objective aspects of the komora ceremony in the Ukrainan dialects of Luhansk region. Wedding terms are described in the wide ethnolinguistic context.
Магрицька І. В. Вербальний компонент обряду комори у східнослобожанських говірках Луганщини / І. В. Магрицька // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.2. – С. 94-98.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; весільні номени; обрядова семантика; мотиваційна ознака; символіка; евфемізми; конотація; wedding nomens; ceremonial semantics; motivational feature; symbolism; euphemisms; connotation