Передумови створення сприятливого податкового середовища розвитку підприємств морегосподарського комплексу - Суворова, О. Л.; Suvorova, O. L. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Розглянута необхідність реформування сучасної системи оподаткування підприємств морегосподарського комплексу. Запропоновані заходи щодо створення сприятливого податкового середовища розвитку підприємств морегосподарського комплексу.
Суворова О. Л. Передумови створення сприятливого податкового середовища розвитку підприємств морегосподарського комплексу / О. Л. Суворова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 232-237.
Keywords: морегосподарський комплекс; податкове середовище; система оподаткування; морехозяйственный комплекс; налоговая среда; система налогообложения; maritime economic complex; tax environment; taxation system