Обов'язкова участь захисника у кримінальному провадженні в умовах воєнного стану - Купенко, А. І. (Одеса: Фенікс, 2022)
Стаття присвячена такому проблемному питанню, як обов'язкова участь захисника у кримінальному провадженні в умовах воєнного стану.
Купенко А. І. Обов'язкова участь захисника у кримінальному провадженні в умовах воєнного стану / А. І. Купенко // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 157-160.
Keywords: захисник; кримінальне провадження; досудове розслідування; воєнний стан; регулювання