Використання методики адаптивного навчання роботи з операційними системами - Горбачов, В. E.; Горбачов, Віктор Едуардович; Морозов, M. В.; Горбачов, П. В. (Одеса, 2024)
У роботі розглядаються особливості використання методики адаптивного навчання роботи з операційними системами. Сформовано тику структуру курсу вивчення процесу встановлення ОС на базі ядра Linux при якій студент у процесі навчання може вибрати індивідуальну сплановану послідовність блоків знань та навчальних завдань, ufo відповідає йога можливостям та здібностям. Як показує практика, учні з сприймають тику організацію навчального процесу через ясність поставленої мети та можливість самому’ приймати рішення про вибір складності шляху досягнення цієї мети.
Горбачов В. E. Використання методики адаптивного навчання роботи з операційними системами / В. E. Горбачов, M. В. Морозов, П. В. Горбачов // Передові технології в інформаційно-комунікаційній інженерії : матеріали конф. (м. Одеса, Україна, 17-20 лип.2024 р.). - Одеса, 2024. - С. 142-145. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28366
Keywords: процес встановлення ОС На базі ядра Linux; Microsoft; підвищення доступності знань; структуризація навчального матеріалу