Психологія життєвого простору особистості в сучасних умовах кризи, глобалізації та цифрової трансформації суспільного життя : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, Міжнародний гуманітарний університет, 19-20 вересня 2025 р. ) - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2025)
В збірнику наведені матеріали, які докладалися на ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Психологія життєвого простору особистості в сучасних умовах кризи, глобалізації та цифрової трансформації суспільного життя» (м. Одеса, 19-20 вересня 2025 р.), висвітлюються: результати науково-практичної діяльності Міжнародного гуманітарного університету й інших ЗВО та організацій України і зарубіжжя.
Психологія життєвого простору особистості в сучасних умовах кризи, глобалізації та цифрової трансформації суспільного життя : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, Міжнар. гуманітар. ун-тет, 19-20 верес. 2025 р. ). - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2025. - 340 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30847
Keywords: психологія; умови війни; суспільство; цифровізація; психомоматика; ментальне здоров'я; військовослужбовці; вища освіта; управління підприємством; студенти; штучний інтелект