Основи судового представництва та судового захисту в добу Гетьманщини - Левчук, С. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті доцільно досліджена маловивчена тема функціонуваня правового захисту та судового представництва в Гетьманщині - державному утворенню на правобережних землях України.
Левчук С. В. Основи судового представництва та судового захисту в добу Гетьманщини / С. В. Левчук // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.97-99.
Keywords: судові органи; громадські суди; судовий захист; адвокат; судова система Гетьманщини