Методика діагностики стилів професійної діяльності - Лефтеров, Василь Олександрович; Лефтеров, В. О.; Лефтеров, Василий Александрович; Lefterov, Vasyl O.; Алєксєєв, Анатолій Олександрович; Алєксєєв, А. О.; Алексеев, Анатолий Александрович; Alieksieiev, Anatolii O. (К. : НУОУ, 2011)
У статті наводиться обґрунтування, опис, результати розробки й експериментальної перевірки, а також апробації авторської психодіагностичної методики з виявлення стилів професійної діяльності.

В статье приводиться обоснование, описание, результаты разработки и экспериментальной проверки, а также апробации авторской психодиагностической методики по выявлению стилей профессиональной деятельности

In article the substantiation, the description, results of working out and experimental check, and also approbation of an author's psychodiagnostic technique on revealing of styles of professional work is offered.
Лефтеров В. О. Методика діагностики стилів професійної діяльності / В. О. Лефтеров, А. О. Алєксєєв // Вісник Національного університету оборони України. – Вип. 4. (23). – К. : НУОУ, 2011. – С. 177-182.
Keywords: стиль професійної діяльності; психодіагностична методика; валідність; апробація; стиль профессиональной деятельности; психодиагностическая методика; валидность; апробация; style of professional work; a psychodiagnostic technique; validity; approbation; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology