Підготовка до єдиного вступного іспиту з англійської мови : практикум для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра : у 2 ч. Ч. 1 - Варєшкіна, Наталія Володимирівна; Томчаковська, Юлія Олегівна; Ковбасюк, Степан Валерійович (Одеса : Юридична література, 2023)
Практикум складається з чотирьох розділів, що містять тексти та текстові завдання, завдання для практики усного і писемного мовлення, тренувальні тести і типові завдання для підготовки до єдиного вступного іспиту з англійської мови.
Варєшкіна Н. В. Підготовка до єдиного вступного іспиту з англійської мови : практикум для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра : у 2 ч. Ч. 1 / Н. В. Варєшкіна, Ю. О. Томчаковська, С. В. Ковбасюк. — Одеса : Юридична література, 2023. — 160 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27408
Keywords: виконання текстових завдань; Виконання лексико-граматичних тестів