Правовий статус особового складу РСЧА у перші роки Другої світової війни, у радянському суспільстві - Росицький, В. С. (Одеса, 2016)
В статті розкрито та обгрунтовано питання правового статусу особового складу РСЧА у перші роки Другої сівтової війни, у радянському суспільстві.
Росицький В. С. Правовий статус особового складу РСЧА у перші роки Другої світової війни, у радянському суспільстві / В. С. Росицький // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 162-167.
Keywords: правовий статус; склад РСЧА; Друга світова війна; радянське суспільство; держава