Запровадження процедури примирення згідно проекту кримінального процесуального кодексу України - Леляк, О. О. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті на підставі дослідження чинного законодавства, підзаконних актів та наукових джерел висвітлено основні положення, що регулюють механізм примирення на території України. Відображено прогалини, які потребують уваги законодавця, та надано пропозиції щодо їх усунення.
Леляк О. О. Запровадження процедури примирення згідно проекту кримінального процесуального кодексу України / О. О. Леляк // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.398-340.
Keywords: примирення; компроміс; звільнення від кримінальної відповідальності; угода про примирення